TOverdoodles
 
Australian Labradoodle Fokker 

 Ons Verhaal...


Wij zijn Silvy, Loes, Dax en Jip en wonen met onze 3 Australian Labradoodles in een rustige wijk van Hoensbroek in Limburg met een lekkere grote tuin.

Onze eerste Labradoodle Cookie kwam met de leeftijd van 8 jaar bij ons wonen en was tevens onze eerste hond. We waren op slag verliefd op haar lieve karakter. Al snel volgden Pai en daarna Dazzle...want Cookie moest natuurlijk speelkameraadjes hebben!!

Alle 3 hebben ze hun eigen karaktertjes en gekkigheden en we zijn dol op ze. Inmiddels zijn ze alweer bijna 8 jaar bij ons en al die tijd speelt al de gedachte door ons hoofd om te gaan fokken. Twee jaar geleden hebben we dan ook de stoute schoenen aangetrokken en een fokhondje gekocht, onze To. Inmiddels is To goedgekeurd en hebben we diploma's, website en alles wat er verder nog bij komt kijken in orde gemaakt.

To is een kleine medium Labradoodle met een prachtige rode fleecevacht en zal in het voorjaar van 2024 haar tweede nestje verwachten. Tot die tijd kunt u al onze avonturen volgen op Instagram.

We kijken ernaar uit!